Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Της πόπης με υποκλαπείσα συνομιλία!

Αντιδράσεις: 
Χωρις περιττα σχόλια. Ούτε αξίζει να ευλογήσουμε τα γένια μας, ούτε να θυμήσουμε ποια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φυλλάδα που γράφει αλήθειες και όχι αρδιες.
Η συνομιλία έλαβε χώρα στο επι της οδου Φυλής εβρισκόμενο "κέντρο μασάζ" της Άντζέλικας. Για προφανείς λόγους κρατάμε κρυφά τα ονόματα επειδή ο "Τ" δεν είναι σαν τους άλλους και σέβεται την εισαγγελία , και δεν μιλάει χωρίς άδεια.
Ενδεικτικά μόνο θα σας πουμε οτι ο Α ειναι μεγαλοπαράγοντας και μαλιστα πρόεδρος ΠΑΕ Α' εθνικής που εδρεύει στο Φαληρο, έχει γήπεδο 33000 θέσεων ,είναι εύσωμος (ο μεγαλοπαράγοντας οχι η ΠΑΕ), φοράει χρώματα κοντα στο κοκκινο και άσπρο (η ΠΑΕ, όχι ο μεγαλοπαράγοντας), και κατεκτησε το φετινό πρωτάθλημα σε χώρα της ΟΥΕΦΑ που βρέχεται από τον Σαρωνικό κόλπο. Φυσικα πριν δοθει σχετική άδεια όσο και να μας παρακαλάτε δεν προκειται να αποκαλύψουμε όνομα.
Ο Β είναι εγχρωμος ποδοσφαιριστής σε ΠΑΕ α' Εθνικής που εδρεύει στην πρωτεύουσα χώρας που έχει και συμπρωτεύουσα, διοικείται απο ομάδα κροίσων, αλλά δε βρίσκει πρόεδρο. Το κωδικό όνομα του ποδοσφαιριστή είναι Γυάλινος, έχει πολλά τατουάζ, φοράει τη φανέλα με το Νο9 και ειναι διεθνής με εθνική ομάδα χώρας που έχει στο έδαφός της πύργο φτιαγμένο από τον Άιφελ. Αυτά και μην παρακαλάτε άλλο. Δεν λεμε ονόματα, οπως και οι συνάδελφοι των υπολοίπων ΜΜΕ που σέβονται (και φοβούνται φυσικά) την Πόπη.

Α : Πιο κάτω κούκλα μου, πιο κάτω. Τα πάκια που τρίβεις δεν έχουνε ανάγκη απο μασάζ.... Που λες Γυάλινε, ή μήπως προτιμάς το "πήλινος";
Β : Νο πρόμπλεμ. 
Α : Πιο κάτω λεω, καλα δε βλέπεις; Λοιπόν Γυάλινε, θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για οσα συνέβησαν στο Καραϊσκακ... (δε γραφουμε ολη τη λεξη σεβόμενοι την έρευνα που διεξάγεται). 
Β : Δεν μπορω να σε συγχωρέσω. Με γάμησες. Με γάμησες σκληρά.
Α : Ρε αγόρι μου έτσι μονο ξέρω να γαμάω. Δε στο είπε ο Αδαμ... (δε γραφουμε ολη τη λεξη σεβόμενοι την αφραγκιά που τον δέρνει)
Β : Με γάμησες. Με γάμησες.
Α : Και αν δεν αρχίσεις να τρίβεις πιο κάτω θα σε ξαναγαμήσω πιο γρήγορα απ' οτι περιμένεις. Τσάκω κι έναν κεφτε απο τον μπουφέ , ξελιγώθηκα τόση ώρα....


Δεν υπάρχουν σχόλια: