Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ναυαγεί του Βιερίνια!!!!

Αντιδράσεις: 

Αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε απόψε κατά την συνάντηση που είχαν ο ισχυρός και κομψός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με τον ομόλογο του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκι-Λιλλί Θεόδωρο. Ο Τριταθλητής όπως πάντα κοντά στις εξελίξεις, αποκαλύπτει πως η μεταγραφή του Βιερίνια στον Ολυμπιακό οδηγείται προς ναυάγιο..Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά...

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα βλέποντας την αδιάλλακτη στάση που κρατούσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ανεβάσει την προσφορά του, απο 1 εκατομμύριο ευρώ στα 24, επιπλέον και τον Κώστα Μήτρογλου ως αντάλλαγμα, καλύπτοντας έτσι εκείνη την μικρή απόσταση που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές...Ολα πλέον έδειχναν έτοιμα και τα προσύμφωνα ήταν έτοιμα προς υπογραφή..ΟΜΩΣ σε εκείνο το σημείο είχαμε μία επίδειξη παραλογισμού απο πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος αξίωσε  το στρογγυλοφάναρο παπάκι του Μήτρογλου(!), όπως και το βρακί που φορούσε ο τελευταίος και επέδειξε κατά τους πανηγυρισμούς του στο φετινό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναικό (!!)..

Σε εκέινο το σημείο ο ισχυρός και εμφανώς αδυνατισμένος άνδρας των Ερυθρόλευκων εξερράγη και είχαμε εκατέρωθεν πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς μεταξύ των δύο ανδρών..Πληροφορία που δεν δέχεται ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση, αναφέρει πως σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποκάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού "παλιοχαρακτήρα", ο τελευταίος απάντησε λέγοντας "Αντε μωρή ποντικομαμή" και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχοντας χάσει πια κάθε έλεγχο, αποκάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού "Χοντρο"....

Ο βρηχυθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούστηκε μέχρι τα Παλούκια της Σαλαμίνας ενώ (όπως ήταν αναμενόμενο) οι διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποσύρθηκε στο γραφείο του και παρήγγειλε τρία κοτόπουλα. Η δυσαρέσκεια του μάλιστα είναι τόσο έντονη που το τρίτο κοτόπουλο δεν το έχει αγγίξει καν! Η πληροφορία δε πως για 20 λεπτά το βλέμμα του έχει κολλήσει αποκλειστικά στο κοτόπουλο, δίχως κάποια άλλη αντιδραση, ελέγχεται!..

Η παλινωδία λοιπόν της διοίκησης του ΠΑΟΚ οδηγεί προς ναυάγιο την κατάσταση...Οι απαιτήσεις πλέον κρίνονται ως υπέρογκες, αν όχι παρανοικές..Το στρογγυλοφάναρο παπί και το βρακί ειναι μέρος της κληρονομιάς του Ολυμπιακού και είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ κύριε Ζαγορακη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: