Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Βιερίνια-Φέισα-Ιατρικές εξετάσεις, σημειώσατε Ψι

Αντιδράσεις: 
Ο Τριταθλητής αντιλαμβανόμενος την αγωνία , το άγχος, την ανάγκη του λαου του Θρύλου για ενημέρωση διαρκείας, αλλά και άμεση και έγκυρη, δεν μίλησε επί μία ημέρα. Παρακολουθούσε συνεχώς την υπόθεση Φέισα και πλέον μέσα από εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ είναι έτοιμος να δώσει τις απαντήσεις το λαό του Θρύλου.
Ο Σέρβος διεθνής από τις έξι το πρωί σήμερα περνάει από εξονυχιστικές εξετάσεις. Από το αεροδρόμιο ακόμα ελέγχθηκε η καθαριότητα των αυτιών του, η προβλεπόμενη κοπή των νυχιών, ενώ ερωτήθηκε και ο Θοδωρης Ζαγοράκης για να γίνει γνωστό πόσους Φέισα θέλει για να δώσει τον Βιερίνια. Ο περήφανος Θοδωρής απάντησε ότι δεν δίνει τον Βιερίνια ούτε ακόμα και αν του δοθεί ο Ντιόγκο και εκεί κάπου τα αστεία σταμάτησαν και ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ βγηκε στους δρόμους για να αποθεώσει τον πρόεδρό του.
Έτσι βρήκαμε εμείς την ευκαιρία και μπήκαμε στο ιατρικό κέντρο όπου και τραβήξαμε την φωτό που σας παραθέτουμε, μόνο για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος ότι ο Σέρβος περνάει εξετάσεις υψηλότατου επιπέδου και δεν τίθεται κανένα θέμα να αποκτηθεί "σακάτης" ποδοσφαιριστής. Σαν επεξήγηση να σας πουμε οτι στο κτίριο στο βάθος περιμένει ο Φέισα ενώ ορδές από τους πιο έγκριτους επιστήμονες κάθε κλάδου περιμένουν την σειρά τους να τον εξετάσουν.


Ο "Τ" φυσικά προσπάθησε να προσεγγίσει κάποιους και να πάρει τη γνώμη τους. Ο διεθνούς φήμης ουρολόγος-πρωκτολόγος Ναστοβαλι Αποπισω μας δήλωσε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα δημιουργίας προβλήματος στις κενώσεις του ποδοσφαιριστή, προερχόμενου από την επέμβαση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα. 
Η κομμώτρια υψηλής κοινωνίας Σούλα Σαλταπήδα, ομολόγησε ότι ίσως οι αφέλειές του να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον τρόπο που γέρνει καπως προς τα εμπρός και δεξιά όταν περπαταει αλλά με ένα καλό βάψιμο δε θα φαίνεται τίποτα.

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική καθώς μια ορδή πρωκτολόγων, ωτορινολαρυγγολόγων και σουβλατζήδων θα εξετάσουν τον Φέιζα και θα αποφανθούν για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο "Τ" θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις μέσω του ανταποκριτή του Αντελίνιο Βιερίνια που όταν έμαθε ότι τελικά δεν θα παρει μεταγραφή και θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έγινε βαποράκι, λαχειοπώλης και παρτ τάιμ δημοσιογράφος-ανταποκριτής του "Τ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: