Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Συγκλονίζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αντιδράσεις: 
Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν πριν λίγο σημαντικά πρόσωπα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους ο νονός του νέου γηπέδου της Λάρισας, Αχιλλέας Μπέος, ο παγκοσμίως γνωστός προπονητής-δάσκαλος-σοφός Νίκος Παντέλης (αν δεν τον ξέρετε ντροπή σας), και άλλοι οι οποίοι κατηγορούνται για αδιευκρίνιστα αδικήματα τα οποία δεν προβλέπονται καν στο Ελληνικό ποινικό δίκαιο, όπως στήσιμο αγώνων και παρόμοιες συκοφαντίες.
Μεταξύ τους με μεγάλη μας έκπληξη διακρίναμε δύο τεράστιους σουπερ στάρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν λαμπρύνει με την παρουσία τους και τα Ελληνικά γήπεδα. Ο Λουίς Σάντο Ντιόγκο μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, ενώ μετά από λίγο άρχισε να παίζει εκκωφαντική μουσική και οι μηχανές των δυνάμεων "Ζ" μάρσαραν ξέφρενα.Το μόνο που προλάβαμε να ακούσουμε ήταν "να γαμησω τους διαδρομ...." και μετά η φασαρία κάλυψε τα πάντα.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημιουργός του φαντεζί ποδοσφαίρου κατηγορείται για υπερβολική προσφορά ηδονής στους φιλάθλους παγκοσμίως.
Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο αργότερα την πόρτα πέρασε με σκυμμένο κεφάλι και δεμένος με καραβόσκοινα ο Ντουντού Σεαρένσε. Λίγο πριν εξαφανιστεί σε μια τρύπα προς τα υπόγεια της ΓΑΔΑ, όπου μια σιδερένια καταπακτή έκλεισε με βρόντο πάνω απο το κεφάλι του προλάβαμε να μάθουμε ότι συνελήφθει για τιτιβίσματα σε ώρα κοινής ησυχίας. 

Το ρεπορτάζ τρέχει, οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Μετά την δημιουργία του Καβακλή (Καβάλα και Ηρακλής), μετά την παραμονή του Ρόντι στον πάγκο του Παναθηναϊκού (Ρόντι από το Γερόντι) μετά την αισχρή επίθεση στο πρόσωπο του πιο τίμιου παράγοντα του Σ.Α. της ΑΕΚ, ενός ανθρώπου που ρίχνει πακτωλούς χρημάτων στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δύο ακόμα σουπερ στάρ του χώρου κινδυνεύουν σοβαρά. Πλήθη κόσμου συρρέουν ήδη στη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το κυνήγι που δέχονται οι διαπρεπείς αυτοί πρέσβεις της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. 

Ο "Τ" θα είναι εκεί και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, με χαμηλό αλλά δυναμικό προφίλ, ενημερώνοντάς σας για τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: