Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Τζιμπριλ Σισέ σε Λάτσιο : Χαρείτε με όσο μπορείτε , θα φύγω

Αντιδράσεις: 
Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη Λάτσιο ο τιτάνας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο γίγαντας της ηθικής και ο λάτρης της αλήθειας, εξίσου με εμας εδώ στον "Τ" Τζιμπρίλ "βαράω τατουάζ τριφύλλι αμα λάχει" Σισέ, πέταξε τη βόμβα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάνοντας τους οπαδούς της Λάτσιο να ιδρώνουν από το άγχος και τη στεναχώρια τους.

"Εφ' οσον υπογράψω και κάνω τέτοια τιμή στην Ιταλία, οι φίλοι της Λάτσιο , της οποίας το έμβλημα θα κάνω τατουάζ, πρέπει να βιαστούν να με χαρούν , γιατί κάποια στιγμή θα αγανακτήσω και θα φύγω. Είμαι σίγουρος ότι οι μελλοντικοί συμπαίκτες μου θα αισθάνονται περήφανοι να παίζουν για ένα ίνδαλμα όπως εγώ και οι αμυντικοί των άλλων ομάδων θα με κοιτούν με δέος, όπως έπρατταν και στην Ελλάδα οι τεράστιοι Κωλομπουρδας, Νεμπεγλέρας, Παπαράκογλου και Δενκοβοβαλές."

Στη συνέχεια ο σουπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δήλωσε ψυχικά τραυματισμένος από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κατονομάζοντας για πρώτη φορά δημόσια, τον παραλίγο δήμιο του. Ο 6χρονος Κωστάκης Μείραξ αναζητείται ήδη από την Ιντερπόλ, καθώς ο Τζιμπριλ ανέφερε ότι απείλησε τη ζωή του με τις φράσεις "Ειθαι βλακαθ". Κατατέθηκε ήδη μύνηση στον νεαρό χούλιγκαν για ρατσισμό από την Ενωση Ηλιθίων και Βλακωδών Τύπων Ελλάδος για την εξίσωσή τους από τον μικρό με τον γίγαντα του ήθους Τζιμπριλ Σισέ.

Μετά τις διαπραγματεύσεις ο Σισέ μετέβη στον γνωστό οίκο μοδας JJS Girl & Eighth Sin όπου και παρήγγειλε νέα φούστα στα χρώματα της μελλοντικής του ομάδας από την καλοκαιρινή τους κολεξιόν. Ο "Τ" που ως γνωστόν ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ κατάφερε να εξασφαλίσει την φωτο απο τις δοκιμές που έκανε ο τεράστιος υπερτιτάνας Τζιμπριλ και σας την παρουσιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: