Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ! ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΘΡΥΛΟΥ!

Αντιδράσεις: 
Ο Ολυμπιακός ήταν εξ' αρχής αποφασισμένος να ταράξει τα νερά,και να χτίσει ομάδα όχι απλα για να πρωταγωνιστεί με άνεση σε εγχώριο επίπεδο, αλλά να κατακτήσει βήμα βήμα και την Ευρώπη. Και μόλις πριν λίγα λεπτά αυτό το βήμα επιτεύχθη. Με συντονισμένες ενέργειες του επιτελείου σκάουτινγκ και με άμεση επέμβαση του ίδιου του προέδρου Βαγγέλα Μαρινάκαρου, το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας τα τελευταία 50 χρόνια θα φορά τα ερυθρόλευκα τη νέα σαιζόν! Ο Βαγγέλαρος δεν κολλησε να δαπανήσει 24 εκ. ευρώ για να φέρει τον τιτάνα στον Θρύλο!

Συγκλονισμένος όλος ο πλανήτης από το κόλπο γκρόσσο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του. Ολα τα ειδησεογραφικά δίκτυα αυτή τη στιγμή, αθλητικά ή μη, έχουν διακόψει το πρόγραμμά τους και μεταδίδουν σε παραλληλες συνδέσεις από το Σάο Πάολο την μεγάλη στιγμή. Σε λίγο το δίκτυο θα κατακλυστεί από νέα και φωτογραφίες εσείς όμως, τα εκατομμύρια πιστοί του "Τ" θα θυμάστε οτι το διαβάσατε πρώτοι εδώ!

Οχι δεν είναι μικροί παίκτες τύπου Χουλκ και Νιλμάρ. Δεν είναι ανύπαρκτοι τύπου Ντιέγκο και Ροναλντίνιο. Δεν είναι κάποιος απλός κομήτης όπως ο Ρονάλντο, ή ένα ταλεντάκι της σειράς όπως υπήρξαν οι Ρομάριο και Μπεμπέτο. Μπροστά του μοιάζει άμπαλος ο Σόκρατες και τυχαίο παικτάκι ο Ζίκο. Ο Πελέ και ο Γκαρίντσα αν έπαιζαν θα υποκλίνονταν στην ποδοσφαιρική του ευφυία. 

Δε θα σας κουράσουμε άλλο. Ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο, πάρτε θέση στο ονειρικό νέο Καραϊσκάκη, προσαρμοστήτε στις βραδιές ηδονής που θα ακολουθήσουν.

Κυρίες και κύριοι, οπαδοί του Θρύλου, ο νέος σας ΘΕΟΣ!

ΛΟΥΣΑ ΙΣΝΤΟ ΓΚΟΝΤΙΟ!
Δεν υπάρχουν σχόλια: